The VoIP Accelerator

Intermenselijke communicatie

Het gebruik van de nieuwste technieken is essentieel om bij te blijven. In 2004 was VoIP (Voice over Internet Protocol) als ontwikkeling aan het opkomen. Het bestormde de telecommunicatie markt en werd een alternatief voor ISDN. Anno 2019 is ISDN uit gefaseerd en is telefonie gebaseerd op VoIP technieken. De basis behoefte voor intermenselijke communicatie blijft. Dus ervaring met alle ontwikkelingen binnen telefonie zorgt voor meerwaarde.

Profiteren van de nieuwste technieken

Elke gebruiker van ICT techniek weet dat er regelmatig vernieuwingen en uitbreidingen nodig zijn om de organisatie optimaal te laten functioneren. Maar in een dergelijk ICT traject zijn er nogal wat barrières te nemen en is het makkelijk om verstrikt te raken in de vaak tegenstrijdige adviezen van verschillende leveranciers.

De meeste organisaties ontbreekt het aan specialistische kennis met een totaaloverzicht waardoor desinvesteringen op de loer liggen.

Concrete hulp

The VoIP Accelerator biedt u concreet hulp in deze trajecten en kan u zo behoeden voor het maken van onnodige kosten. The VoIP Accelerator heeft kennis van de markt en is op de hoogte van de modernste technieken.

Telecombehoefte

The VoIP Accelerator benadert u als eindgebruiker vanuit uw huidige situatie. Wij helpen u bij het inventariseren van de telecombehoefte en zoeken dan naar een oplossing die het beste aansluit bij uw organisatie. De modernste technieken zijn prachtig, maar ze zijn pas een verbetering als de nieuwe systemen ook aansluiten bij de wensen van de eindgebruiker.

Onafhankelijk

The VoIP Accelerator is merkonafhankelijk. Wij kunnen u helpen om de weg te vinden in het oerwoud van technische mogelijkheden en leveranciers en u voorzien van een realistische financiële onderbouwing.

28 jaar ervaring

The VoIP Accelerator heeft meer dan 28 jaar ervaring in ICT. Wij weten wat de consequenties zijn van het implementeren of herinrichten van ICT systemen voor uw organisatie zodat wij kunnen anticiperen op mogelijke kinken in de kabel. Daarbij kunnen we u en uw medewerkers met raad en daad bijstaan in de overgang naar een nieuw telecomsysteem.

“The VoIP Accelerator biedt u concreet hulp in de bovenstaande trajecten en behoedt u zo voor het maken van onnodige kosten. Wij hebben kennis van de markt en zijn op de hoogte van de modernste technieken.“

Voorbeeld recent project:

Een bedrijf dat bestaat uit 4 overgenomen bedrijfsafdelingen gaat verhuizen naar één nieuwe kantoorlocatie. Ook telewerkers moeten aanhaken voor de bereikbaarheid. Hoe regel je overname van de bestaande organisatie gebonden telefoonnummers van de 4 afdelingen? Hoe flexibel dien je het nieuwe callcenter in te richten? Hoeveel capaciteit van lijnen en welke smartphones die dual SIM kaarten nodig hebben? Welke training geef je de gebruikers? Deze vragen kwamen voorbij in een periode van 2 maanden realisatie. Gelukkig allemaal gelukt.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.